Om oss

I dag er det tredje generasjon med 3 søstre som fører den tradisjonsrike butikken videre. Vi brenner for kunsthåndverk og opplever det som en daglig stor glede å kunne tilby et unikt utvalg fra lokale, norske og skandinaviske keramikere og glassblåsere. I tillegg har vi flotte norske og svenske kvalitetsprodukter i ulike materialer. Vi ønsker å tilby håndlagde arbeider som gir varig glede og som ikke går ut på dato, enten det er en gave eller til deg selv.  Vårt ønske er å gi besøkende en hyggelig opplevelse i butikken.  Velkommen innom!
I tillegg til den «faste staben» presentert under, har vi og et varierende antall ekstrahjelp.

Brita Hjertholm

Brita er utdannet bedriftsøkonom og har vært daglig leder siden 1995. Hun begynte tidlig å jobbe i butikken, de første årene som ekstrahjelp ved siden av skole og studier. Hun har tatt en rekke kurs innenfor markedsføring og ledelse, billedbehandling og publisering, og har i tillegg til regnskap og det administrative, ansvar for markedsføring og hjemmeside. Det beste med jobben er likevel å være i butikken i kontakt med kundene, og å besøke keramikerne, glassblåserne og andre direkte på verkstedene.

Ida Hjertholm

Ida er utdannet dekoratør og sykepleier. Etter ca 8 år i sykepleien hoppet hun av til fordel for familiebedriften. Hun er med i driften av butikken, er med på innkjøp, og har ellers hovedansvar for utstilling og varepresentasjonen.

Eva Hjertholm

Eva er utdannet botaniker, og etter noen år i Kristiansand vendte hun og familien tilbake til Bergen. De siste årene har hun vært med i driften av butikken, er med på innkjøp, varepresentasjon og holder ellers orden på det meste. Hagearbeid er også en stor hobby og glede, og ikke sjelden havner noe av hagens flotte innhold i en av butikkens vaser.

Ingrid Åldstedt

Ingrid som opprinnelig er fra Trondheim, er utdannet keramiker på Kunsthøgskolen i Bergen. Hun har keramikkverksted på Verftet, og har siden 1999 jobbet på Hjertholm i deltidstilling. Ingrid har god faglig kunnskap, og bidrar bla med varerepresentasjon og innkjøp.

NATTÅPENT TORSDAG 15.JUNI TIL KL 23.00

ÅPNINGSTIDER PÅSKE:
MAN - TIRS 9 - 21 | ONS 9 - 18 | LØRD 9 - 16

ÅPNINGSTIDER:

MANDAG - FREDAG 9 - 21 | LØRDAG 9 - 18

Avvikende åpningstider desember:
Torsdag 7.desember 9 - 23
Lørdag 16.desember 9 - 19
Søndag 3.,10. og 17.desember 14 - 19

Hjertholm AS

Torgallmenningen 8 – Galleriet 5.etg

5014 Bergen – Norge

NO940 056 535MVA

Kontakt: +47 90402590

hjertholmbergen@hjertholm.no

Copyright @hjertholm