Facebooklike

I dag er vi 3.dje generasjon med 3 søstre som fører den tradisjonsrike butikken videre. Vi brenner for kunsthåndverk og opplever det som en daglig stor glede å kunne tilby et unikt utvalg fra skandinaviske keramikere og glassblåsere, i tillegg til flotte kvalitetsprodukter i ulike materialer. Vi ønsker å tilby håndlagde arbeider som kan gi varig glede, som ikke går ut på dato, enten det er en gave eller til deg selv. Vi har et ønske om at butikken skal skille seg ut fra mengden, og å kunne tilby god og personlig service. Velkommen til en hyggelig handel!

I tillegg til den "faste staben" presentert under, har vi og et varierende antall ekstrahjelp.

 

Brita Hjertholm er utdannet bedriftsøkonom og har vært daglig leder siden 1995. Hun begynte tidlig å jobbe i butikken, de første årene som ekstrahjelp ved siden av skole og studier. Hun har tatt en rekke kurs innenfor billedbehandling og publisering, og har i tillegg til regnskap og det administrative, ansvar for annonsering, facebook, web etc. Det beste med jobben er likevel å være i butikken i kontakt med kundene, og å besøke keramikerne, glassblåserne og andre direkte på verkstedene.

 

Eva Hjertholm er utdannet botaniker, og etter noen år i Kristiansand vendte hun og familien tilbake til Bergen. De siste årene har hun jobbet i butikken, er med på innkjøp, varepresentasjon og holder ellers orden på det meste. Hagearbeid er også en stor hobby og glede, og ikke sjelden havner noe av hagens flotte innhold i en av butikkens vaser.

 

Ida Hjertholm er utdannet dekoratør og sykepleier. Etter ca 8 år i sykepleien tok hun over ansvaret for Hjertholm i Lagunen. Etter den ble avviklet i 2011 jobber hun nå i sentrumsbutikken. Hun er med på innkjøp, og har ellers hovedansvar for utstilling og varepresentasjonen.

 

Ingrid Åldstedt er utdannet keramiker på Kunsthøgskolen i Bergen. Hun har keramikkverksted på Verftet, og har siden 1999 jobbet på Hjertholm i deltidstilling. Ingrid har god faglig kunnskap, og bidrar bla med varerepresentasjon og innkjøp. Hvordan det er å jobbe med de 3 søstrene sisters er det ingen som har turd å spørre henne om enda....